Stiinta & Tehnologie

Samsung i900 Omnia vine in Romania

Unul din cele mai asteptate terminale de la Samsung va ajunge in tara noastra in saptamanile urmatoare. Mai precis, luna septembrie va gazdui lansarea lui in Romania.

Dupa ce a facut valva peste hotare cu creierul si mai ales cu look-ul sau, samsung i900 omnia pleaca intr-o noua calatorie, de data aceasta spre tara noastra.

Omnia in detaliu

Acest telefonul de la Samsung a fost construit pentru a deveni un concurent Apple iPhone si a reusit. Omnia are ecran de 3,5 inchi cu rezolutie 240 x 400 pixeli, adica WQVGA.

Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm, un terminal compact cu o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping, o trasatura pe care am gasit-o si in telefoanele Sony Ericsson. In plus camera foto a aparatului are si cu functii de captare imagini in mod panoramic.

Samsung i900 Omnia ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1. Telefonul are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM, dar la fel ca si iPhone-ul vine si intr-o versiune de 8 GB, diferenta este ca Samsung isi pastreaza slotul de card microSD pentru marirea spatiului de stocare.

... Mai are si...

La capitolul conectivitate sta iar foarte bine pentru ca are de la GPRS si EDGE la 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps, dar cel mai important lucru este Wi-Fi-ul, care lui i900, spre fericirea noastra, nu ii lipseste, iar Bluetooth-ul din doatare este versiune 2.0.

Terminalului nu ii lipseste nici receptorul GPS, iar la ecranul care il are, folosirea lui ca GPS va fi mai mult decat usoara. Pentru navigarile pe internet, Samsung Omnia dispune de browser-ul Opera Mini , care vine preinstalat.

Cei care vor duce terminalul in tara noastra sunt cei de la HAT Romania, care au adus mai toate terminalele Samsung pe meleagurile noastre. Din pacate pretul lui Omnia nu este insa cunoscut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea