Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #ecran tactil #samsung i8000 #omnia2 #omnia hd #omnia

Samsung i8000 este de fapt Omnia2

Este posibil ca Samsung sa lanseze in acest an un nou terminale din colectia Omnia.

Dupa Omnia si Omnia HD, care a fost prezentat la MWC 2009 in luna februarie, urmeaza Omnia2.

Specificatii tehnice

Asemenea primelor terminale Omnia si acest model va vine cu ecran tactil. Totusi, spre deosebire de telefoanele anterioare, Omnia2 va avea un display care masoara 3,7 inch si care are rezolutie WVGA de 480 x 800 px. Totodata, ecranul va fi AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode).

Modelul va dispune de o camera foto generoasa de 8,1 MP cu flash LED dublu, autofocus si posibilitatea de a face capturi video in rezolutie VGA cu 30 de fps. Este posibil ca Omnia2 sa dispuna si de diferite tehnologii specifice aparatelor foto digitale compacte. Samsung i8000 Omnia2 va dispune de momerie interna de 150 MB si un procesor Qualcomm , plus slot pentru marirea spatiului de stocare cu un card microSD. La capitolul conectivitate modelul suporta GPRS, EDGE, 3G, Wi-fi, Bluetooth, miniUSB si receptor GPS.

Alte detalii


Terminalul Omnia2 va rula sistemul de operare Windows Mobile, dar posibil tot versiunea 6.1. Totodata, modelul va veni cu interfata de utilizator TouchWiz si suport pentru formatele video DivX si XViD.

Nu se stie cand coreenii de la Samsung vor anunta oficial lansarea modelului i8000 Omnia2. In prezent nu se cunoaste nici un pret de achizitie, dar fiind un telefon high-end se speculeaza ca Omnia2 va fi destul de scump.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea