Stiinta & Tehnologie

#samsung #champ #touchscreen

Samsung GT-C3300K Champ a fost anuntat oficial

Telefonul mobil Samsung GT-C3300K Champ a fost prezentat oficial de catre producatorul coreean de terminale. Modelul a fost creat pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv cu ecran tactil cu functii imbunatatite la un pret accesibil.

Samsung GT-C3300K Champ va fi lansat pe pietele din Africa, Orientul Mijlociu, America Latina, Asia si Europa incepand cu luna iunie 2010.

Design-ul lui Champ

Samsung Champ este creat pentru tinerii care isi doresc telefoane inovatoare, cu functii inedite, prin urmare va avea un design elegant si utra compact. Samsung Champ are o forma curbata pentru a se plia mai usor in palma si a fi mai usor de folosit. Altfel, consumatorii pot alege dintr-o varietate de culori: negru, maron, roz deschis sau alb. Modelul vine echipat cu un ecran sensibil la atingere de 2,4 inch. Terminalul are un meniu simplu si intuitiv care a fost creat pentru a se potrivi dimensiunilor compacte si este optimizat pentru un ecran micsorat. Ecranul principal al lui Champ este prevazut cu un meniu widget 3x3 cu optiuni pentru ceas, calendar, shortcut -uri si aplicatia MyBuddies.

Telefon multimedia

Samsung Champ dispune de un player multimedia cu radio integrat, efecte sonore 3D si un difuzor dublu. Utilizatorii pot descarca aplicatii java cu ajutorul Samsung Apps si se vor putea bucura de ele integral. Samsung Champ este prevazut si cu Bluetooth, un card micro SD cu memorie de pana la 8 GB si un set de casti si un adaptor de voiaj.

Modelul care masoara 96,3 x 53,8 x 12,9 mm si cantareste in jur de 80 g nu se mandreste cu o conectivitate prea ridicata, aceasta fiind maxim EDGE. Totodata, camera foto a modelului este modeste, de doar 1,3 MP si poate face inregistrari QCIF cu 15 fps. Reprezentantii companiei nu au dat publicitatii pretul pe care Samsung Champ il va avea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea