Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil de lux #samsung #giorgio armani

Samsung Giorgio Armani W820/W8200 prezentat in imagini oficiale

Compania coreeana Samsung a prezentat primele imagini oficiale cu noul telefon din gama lux si din imagini acesta pare sa fie placat cu aur.

Specificatii tehnice

Odata cu aparitia primelor fotografii oficiale ale lui Samsung Giorgio Armani W820/W8200 au iesit la iveala si unele specificatii tehnice ale noului telefon mobil. Se pare ca terminalul este de aceasta data un slider cu tastatura fizica standard alfanumerica.

Modelul dispune de un ecran AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), sensibil la atingere care masoara 3,1 inch. Din pacate nu se cunoaste rezolutia si numarul de culori pe care le poate afisa. Totusi, este posibil ca terminalul sa aiba o rezolutie destul de generoasa, pentru ca suporta serviciu TV, modelul avand un tuner TV DMB. In lista de specificatii tehnice ale noului terminal se numara si o camera foto generoasa, de 5 MP cu flash LED si posibil cu autofocus. La capitolul conectivitate terminalul dispune de standardele USB si Bleutooth, dar va avea si conectivitate 3G cu HSDPA.

Alte detalii

Desi nu se cunoaste memoria interna a dispozitivului, Samsung Giorgio Armani W820/W8200 vine dotat cu slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB.

Din pacate si cu noile informatii si imagini oficiale nu se cunoaste data de lansare a lui Samsung Giorgio Armani W820/W8200. Totodata, reprezentantii companiei nu au declarat daca modelul va fi disponibil doar in Coreea sau si pe alte piete din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea