Stiinta & Tehnologie

#android #spica #galaxy portal #samsung

Samsung Galaxy Spica primeste numele Galaxy Portal la americani

Unul dintre primele telefoanele cu Android ale producatorului coreean Samsung, modelul Galaxy Spica primeste numele oficial de Galaxy Portal pentru piata americana.

Modelul care s-a lansat deja in Europa va putea fi cumparat de americani, exclusiv, in reteaua operatorului de telefonie mobila T-Mobile.

Specificatii tehnice

Terminalul are o grosime de doar 12,9 mm si dispune de un ecran AMOLED, sensibil la atingere de 3,2 inch, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli si care poate afisa pana la 16 milioane de culori. Asemenea primul model Galaxy si Portal ruleaza sistemul de operare Android, versiunea 1.5 (Cupcake), dar suporta update pentru versiunea 2.0. Terminalul mai vine echipat cu sloturi pentru mufa standard de 3,5 mm si pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 32 GB. Asemenea altor telefoane mobile cu Android si acest model vine cu o camera foto decenta, dar fara prea multe tehnologii. Samsung Galaxy Portal are un senzor foto de 3,2 MP, cu autofocus, fara flash, dar cu functii geo-tagging. Alaturi de GPS, modelul mai dispune de Google Maps, Search, Gmail, YouTube, Calendar si Google Talk.

Alte detalii


La capitolul conectivitate Galaxy Portal se prezinta foarte bine fiind dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 cu A2DP pentru atasarea castilor audio wireless si USB/microUSB 2.0.

La americani Samsung Galaxy Portal va putea fi achizitionat gratuit in sistem de abonament pe 18 luni. In Romania, samsung galaxy spica poate fi cumparat in doua variante de culori, alb si negru la pretul de aproximativ 1.100 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea