Stiinta & Tehnologie

Samsung G600 are o noua infatisare

Credeam ca odata cu incheierea sarbatoririi primaverii si a celei de St. Patrick, companiile de telefonie mobila se vor opri din a lansa pe piata telefoane "mai vechi", dar in culori noi.

M-am inselat. Dupa isprava celor de la Sony Ericsson si LG cu ale lor Rumor si Viewty , e randul celor de la Samsung sa nu isi rateze ocazia de "schimbare la fata" si probabil cu ocazia Pastelui lanseaza pe piata un mai vechi model, G600, in "haina" noua de culoare grena.

Lectii de culoare

Telefonul Samsung G600 a fost lansat anul trecut in luna iulie si trasatura lui principala era camera de 5 . Schimbarea de culoare a telefonului se datoreaza unui fapt ceva mai straniu decat cineva isi poate inchipui, dar fetelor le va place aceasta idee.

Samsung a facut o intelegere cu o companie producatoare de . G600 in versiune grena a fost redenumit G600 Belle si vine la pachet cu trei sticlute de lac de unghii , una din culori fiind grena ca sa se asorteze cu telefonul.

Ramane la fel

G600-le este un telefon slider, echipat cu un ecran de 2,2 inchi cu 16 milioane de culori, camera de cinci megapixeli cu flash LED si autofocus, dispune de conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE, are capabilitati Office si posibilitatea de nevigare a internetului, MP3-player si radio FM incorporat, memorie de 55 MB cu suport card microSD de pana la 2GB.

Dar cu toate acestea, iata si vestea proasta. Acest telefon va fi disponibil numai in Anglia prin seviciul 4u. Dar pana la urma nu este atat de tragic. Daca se lansa doar in Coreea, era mai grav. Un transport mic prin Europa nu e ceva imposibil, plus ca nu se stie cand se prea poate sa apara si la noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea