Stiinta & Tehnologie

Samsung F700 la CeBIT 2007

Unul dintre "starurile" prezente la CeBIT in acest an este Samsung Ultra Smart F700, un smartphone pazit atat de strasnic, incat era inchis intr-o cutie de sticla.

F700 este un terminal cu o tastatura QWERTY de tip slide-out, care are o lungime egala cu cea a telefonului. Fiind un smartphone Samsung, ne asteptam la caracteristici care sa "dea pe spate" concurentii din domeniu, cum ar fi camera de 5 megapixeli (in conditiile in care vedem numai telefoane rivale cu camere de 2 megapixeli).

F700 soseste cu o functie de feedback tactil, aceasta presupunand sa simtiti vibratii de fiecare data cand apasati pe un icon sau tasta virtuala. Astfel veti "simti" tasta, desi avem de-a face cu un telefon cu touchscreen. Exista si defecte, nu va faceti griji, iar cel mai important este durata scurta de viata a bateriei lui F700 . Bateria a fost sacrificata pentru design, fiind aplatizata de producatori pentru a satisface gusturile cumparatorilor.

Nu sunteti la CeBIT? Va tinem la curent cu noutatile si va oferim poze si videoclipuri cu inovatiile prezente in cadrul targului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea