Stiinta & Tehnologie

#samsung f480 #telefon mobil #aur #goldstriker

Samsung F480 placat cu aur

Goldstriker , companie care se ocupa doar cu placarea terminalelor mobile in metale scumpe, a lansat o versiunea de aur a lui Samsung F480 .

Samsung F480 Tocco sau TouchWiz s-a lansat de curand si in Romania prin lantul se magazine Say.

Haina grea


Dupa lucrarea pe care au efectuat-o cei de la Goldstriker, Samsung F480 a imbracat o haine de aur de 24 de karate. Cei de la Goldstiker nu sunt la prima fapta de acest gen, ei au mai placat in aur sau platina modele de telefoane mobile ca LG Secret, Nokia E66 si E71 sau chiar iPhone-ul.

In acest stadiu, Samsung F480 Tocco va avea un pret aproximativ de 500 de lire sterlina si va putea fi achizitionat doar prin compania Goldstiker.

Acelasi creier


Faptul ca e imbracat in aur nu a schimbat cu nimic specificatiile tehnice ale lui Samsung F480. Terminalul masoara tot 98,4 x 55 x 11,6 mm, dar cantareste mai mult de cele 100 de grame initiale. Are ecran de 2,8 inchi, sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus si flash LED, plus stabilizator de imagine si tehnologie de detectare a fetei si a zambetului.

Samsung F480 are player audio si video incorporat care suporta de la MP3-uri la WMA-uri sau formate Real. Nu ii lipseste nici radio-ul FM cu RDS, iar Google Mail si Search vin preinstalate. Totusi unul din lucrurile cele mai importante ale terminalului este interfata si ingredientele de navigare plus conectivitatea care il scoate in evidenta. Lui Samsung F480 nu ii lipseste GPRS-ul, EDGE-ul, 3G-ul si nici HSDPA-ul.

Din pacate, Samsung F480 nu are Wi-Fi. Memoria telefonului este destul de mica, 232 MB, dar are capacitate de extindere de pana la 8 GB cu ajutorul unui card microSD. In Romania terminalul costa 1199 RON cu abonament Orange sau 1499 RON, pret fara abonament.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea