Stiinta & Tehnologie

Samsung F400 noul Slider dual

Daca zilele trecute in tara noastra Samsung lansa prin HAT Romania modelul Samsung U900 Soul, Coreea, tara mama a companiei are parte de o noua lansare.

Asa se face ca Samsung Electronics a anuntat modelul F400, un slider dual care promite sa fie un telefon muzical de mare clasa.

Cu tehnologie bang&olufsen

Terminalul masoara 103,2 x 48,2 x 16.9 mm, are o carcasa metalica si ecran de 2,2 inchi cu 262.000 de culori.

Bineinteles ca si pe acest model Bang&Olufsen si-a pus amprenta, Samsung implementand tehnologia ICEpower si de data aceasta terminalul are setari de egalizator ca Smart Bass si Smart Liner. Dar la capitolul muzica acest Samsung mai are si Digital Natural sound engine, adica DNSe versiunea 2.0. Bineinteles ca nu ii lipseste nici radio FM cu RDS.

Dar pana la urma acest telefon este slider dual. Atunci cand terminalul este glisat in sus i se descopera tastatura alfanumerica metalica si poate fi folosit drept telefon mobil. Atunci cand glisarea se face in jos, F400 devine un player muzical avand la dispozitie si difuzoare si o rotita de navigare.

Spatiu de stocare la discretie

Trecand peste, telefonul are si o camera foto de 3 megapixeli cu LED flash, conectivitate HSDPA si Bluetooth 2.0 pentru transferul de date.

Telefonul vine la pachet cu un card microSD de 1 GB, dar ii se poate face upgrade de pana la 8 GB. Terminalul este vazut ca dispozitiv de stocare daca este conectat la PC prin intermediul cablului USB si pentru ca se vrea un player muzical veritabil, are si mufa de 3,5 mm.

Pentru inceput Samsung F400 se va lansa in Franta, dar se asteapta sa fie lansat in toata Europa ca si in alte tari din Asia in lunile urmatoare.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea