Stiinta & Tehnologie

Samsung F210, MP3 player cu telefon

Samsung ne-a aratat inca un telefon cu aspect de foto de voiaj.

Facilitati

Telefonul are un afisaj TFT cu 256 de culori, masurand 1,46 de inch si avand o rezolutie de 128x220 pixeli. Calitatea ecranului este una foarte buna, afisand imaginile bine multumita rezolutiei sale, care se spune ca este cea ideala pentru telefoanele color.

Gandit mai mult ca un MP3 player cu facilitati de telefon, Samsung F210 nu poate decat sa stea bine la capitolul audio. Sunetele de apel pot fi download-ate si pot fi atat polifonice cat si MP3. Calitatea sunetului este buna, dar nu iesita din comun. Deosebirea o face efectul 3D al sunetului redat de acest telefon.

Samsung F210 poate stoca ultimele 90 de apeluri (30 formate, 30 primite si 30 ratate). Din punct de vedere al memoriei, telefonul vine din fabrica cu un spatiu de memorare intern de 1GB, care se poate dovedi suficient pentru pastrarea MP3-rilor si pozelor unui utilizator obisnuit. Memoria interna poate fi totusi extinsa printr-un card microSD.

Camera foto a lui Samsung F210 este una clasica de 2 megapieli, si face pozele la rezolutia de 1600x1200 pixeli de o calitate buna, dupa cum ne-a obisnuit deja Samsung.
Ca si conectivitate, telefonul are GPRS si Bluetooth, dispunand si de un port USB. Deocamdata, Samsung F210 este disponibil doar in culoarea negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea