Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #rusia #samsung ego

Samsung Ego S9402 se lanseaza la rusi

Cel mai recent lux marca Samsung, modelul Ego S9402 s-a lansat in Rusia.

Acest telefon este cel de al doilea telefon de lux care suporta doua cartele SIM.

Singuri in Rusia

Magazinul Euroset Company va singurul din intreaga Rusie de unde samsung s9402 ego va putea fi achizitionat. Mai mult modelul va avea un pret destul de piperat, 8.990 ruble rusesti, adica in jur de 5.125 RON.

Samsung S9402 Ego masoara 115 x 48 x 16 mm si cantareste 140 de grame. Este un telefon tri-band in retele GSM de 900/1800/1900 Mhz pentru prima cartela si functioneaza in dual-band pe frecvente de 900 si 1800 Mhz cu a doua cartela.

Alte detalii

Ecranul este AMOLED, are 2 inch si 262.000 de culori, plus rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Nu ii lipseste camera foto care este de 5 megapixeli cu autofocus, stabilizator de imagine, tehnologia de detectare a fetei, WDR si flash LED.

Are memorie interna de 1 GB si slot pentru card microSD cu upgrade de pana la 8 GB, conectivitate GPRS, EDGE, Bluetooth 2.0 si USB, plus radio FM cu RDS incorporat.

Facut din materiale scumpe

Noul terminal de la Samsung este confectionat cu materiale de lux. In primul rand carcasa este ceva mai speciala si are in compozitia ei un metal care se numeste "metal lichid" (liquidmetal), dar care nu este mercur.

Compania care a facut acest aliaj se numeste Caltech. Ei spun ca amestecul special este de trei ori mai rezistent, de 1,8 ori mai bun la presiune, de 1,6 ori mai flexibil si de trei ori mai bun atunci cand absoarbe vibratii. In plus, materialul nu trasmite caldura si este mai eficient ca titaniul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea