Stiinta & Tehnologie

Samsung E210 si Samsung J600

Noul model Samsung are memorie interna de 17 MB si posibilitatea de extindere prin microSD. Cu radio FM si MP3 player incluse, E210 reda formate precum AAC, AAC+ si WMA.

Display-ul principal este de 2.0” 260K TFT color, redand pana la 12 randuri de text continuu, imaginile fiind vizualizate in format 128x160. Display-ul secundar este de 1.0” STN monocrom . Modelului E210 nu ii lipsesc: Bluetooth, USB, WAP si Java pentru acces internet , difuzorul incorporat pentru conversatii hands free.

Un design la fel de spectaculos are si modelul slide J600. Aspectul sau futuristic depaseste chiar si cele mai indraznete tendinte, impunand o imagine premium.

Minimalist, unic, sofisticat , de ultima ora, J600 este un statement pentru posesorii sai. Disponibil in culoarea Dark Gray, J600 are detalii in metal cromat pentru un aspect de impact.

Simplu de folosit si cu dimensiuni compacte, J600 este dotat cu taste touch sensitive care se lumineaza instant, facand telefonul sa aiba un aspect cool.

Adevarat accesoriu la moda pentru utilizatori, J600 este si un telefon inteligent. Are o memorie interna de 17 MB si exista posibilitatea extinderii prin microSD. J600 este prevazut cu o camera 1,3 MP, ce ofera un zoom digital x4, poate inregistra si reda in formate MPEG4 si H.263 cu sunet simultan AMR NB.

Nu ii lipseste MP3 player-ul, care citeste formate precum MP3, AAC, AAC+ si care permite redarea muzicii si cand telefonul este inchis.

Radio FM, Bluetooth, USB si tehnologie WAP si Java ce permit accesul internet se adauga pe lista capacitatilor J600. Cu o interfata grafica neagra, in care pot fi personalizate cele mai des folosite functii, J600 mai ofera Auto Time Setting, Mobile Tracker si SOS Message.

HAT Group Co., reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, mai pregateste pentru lansare peste 10 modele pentru anul acesta.

Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.



Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea