Unul din cele mai noi terminale Samsung, modelul Dash M850, a fost aprobat de comisia federala de comunicatii (FCC).

Telefonul mobil se va lansa in reteaua operatorului de telefonie mobila Sprint din Statele Unite ale Americii.

Detalii despre Dash

Samsung Dash M850 a fost pentru prima data vazut pe Internet in luna martie 2009 cand operatorul Sprint a prezentat o scurta schema a telefoanelor pe care urma sa le lanseze in decursul lui 2009.

Informatiile despre Samsung Dash il aratau ca fiind un terminal cu ecran sensibil la atingere. Mai mult, Dash era o versiune mai evoluata al altui model Samsung, terminalul Instinct. In schema Spint M850 era descris ca fiind "a doua generatie Instict". Prezentarea operatorului Sprint mai specifica ca noul model Samsung va avea o camera foto de 5 MP, dar nici in prezent nu se stie daca aceasta va avea flash sau autofocus. Modelul mai dispune de conectivitate EV-DO rev (Evolution-Data Optimized). Frecventa retelei in care M850 Dash va functiona este inca un detaliu care indica operatorul de telefonie mobila care il va lansa pe Dash. Se mai cunoste faptul ca terminalul va suporta si conectivitate Bluetooth si Wi-Fi.

Alte informatii

In prezent fanii se asteapta ca Spint sa faca cat mai curand anuntul oficial de lansare a lui Dash mai ales ca acesta a aparut pe Internet in primele imagini neoficiale .

Este posibil ca numele telefonului sa fie de fapt altul, zvonurile indicand o denumire ca "Samsung Instinct 3 ". Pretul terminalului nu a fost inca dat publicitatii.

  •   2009-08-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii