Stiinta & Tehnologie

Samsung D910, pe drum?

Speculatiile din ultima vreme pe forumurile de specialitate au dat la iveala faptul ca e posibil sa vedem in curand o versiune updatata a lui Samsung D900 si anume Samsung D910.

D900 oferea cea mai noua tehnologie multimedia la vremea cand a fost lansat. Modelul includea o camera de 3.13 megapixeli, un document viewer, functii TV-out, conectivitate Bluetooth extensii de memorie microSD etc. SGH-D900 este un slide phone, care a fost pe piata destul timp incat sa dea nastere unor intrebari legate de un potential " succesor ".

Nu cu mult timp in urma Samsung a prezentat publicului un preview cu o versiune updatata a lui D900, dezvaluind modelul Ultra 10.9 SGH-U600. Prin acesta Samsung, a mai inlaturat 2mm din grosimea telefonului, facand-ul pe U600 un terminal de 10.9mm si unul dintre cele mai subtiri telefoane din lume. Noul model suporta retele quad-band GSM, GPRS si EDGE, incluzand si un display de 2.2 inch, o camera de 3.2 megapixeli si 60 MB de memorie interna.

Astfel elegantul SGH-U600 a ajuns sa fie considerat inlocuitorul mai vechiului D900 slider .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea