Stiinta & Tehnologie

#samsung #genio slide #corbypro

Samsung CorbyPRO se lanseaza la britanici cu numele de Genio Slide

Unul din telefoanele seriei Corby, modelul Samsung CorbyPRO se va lansa oficial  in Marea Britanie cu un nou nume si anume Genio Slide .

Terminalul a aparut recent pe pagina online a operatorului de telefonie mobila Vodafone UK .

Specificatii tehnice

Modelul Genio Slide sau CorbyPRO este un slider care dispune de tastatura QWERTY completa, masoara 105 x 56,8 x 15,7 mm si cantareste 135 de grame. Terminalul are un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 2,8 inch, cu rezolutie 240 x 320 pixeli si care afiseaza pana la 16 milioane de culori.

Asemenea lui CorbyTXT, un telefonul care a fost anuntat impreuna cu Genio Slide si acest model are o conectivitate ridicata cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP si USB 2.0. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB. Alte detalii

Camera foto din dotare este de 3 MP, iar modelul vine cu player muzical si video cu suport pentru formate DivX. Totodata, Genio Slide are receptor GPS incorporat si ca restul modelelor din aceeasi gama vine la pachet cu doua carcase suplimentare pentru spate (" Fashion Jackets ").

Operatorul de telefonie mobila Vodafone UK distribuie modelul Samsung Genio Slide gratuit la un abonament de 15 lire sterline incheiat pe doi ani. Doritorii mai au la dispozitie si alte planuri tarifare ale operatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea