Stiinta & Tehnologie

#corby speed #samsung #touch wiz #cdma

Samsung Corby Speed, versiunea CDMA a originalului Corby

Coreenii de la Samsung extind simtitor linia de produse Corby , astfel producatorii prezinta versiunea CDMA a lui Corby, modelul Speed.

Pentru moment, Samsung Corby Speed s-a lansat oficial doar pe piata din India.

Specificatii tehnice

Detaliile tehnice ale noului telefon mobil sunt destul de asemanatoare cu cele ale originalului. Samsung Coby Speed este dotat cu un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si dispune de tehnologia OMH (Open Market Handset).

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si player-ul muzical, conectivitatea Bluetooth si radioul FM. Asemenea primului Corby si acest model ofera utilizatorului acces direct catre o serie de retele sociale ca Facebook, MySpace sau Twitter. Pentru moment, modelul Samsung Corby Speed s-a lansat doar pe piata din India la pretul de 200 euro. Impreuna cu el, producatorul coreean a mai prezentat si modelele Mpower Muzik 219 si Duos 259.

Originalul Samsung Corby

Terminalul este un model cu ecran tactil si vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate, denumite si " Fashion Jackets ".

Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 256.000 de culori. Telefonul dispune si de player muzical si video si incorporeaza interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz.

Mobilul ofera un raspuns tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget. Samsung Corby poate fi achizitionat pe piata autohtona la pretul de 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea