Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #pop #samsung corby

Samsung Corby Pop, mai ieftin decat originalul

Compania coreeana Samsung pregateste un nou telefon mobil din colectia de terminale pentru tineri, Corby .

Daca primul model a fost deja un dispozitiv ieftin, noua versiunea de Corby, denumit Pop va costa si mai putin.

Specificatii tehnice Corby Pop

Asemenea primului telefon mobil Corby, modelul Pop va dispune si el de un ecran sensibil la atingere cu rezolutie QVGA si va oferi tinerilor utilizatori acess direct catre cele mai cunoscute retele sociale ca Facebook sau MySpace.

Totodata, Corby Pop va dispune de o serie de aplicatii speciale, printre care se numara si mesageria instantanee Parligo. Asemenea originalului Corby, modelul Pop va veni dotat cu radio FM si probabil player muzical si video. Printre specificatiile tehnice ale telefonului mobil se numara camera foto modesta de 1,3 MP, fara flash sau autofocus, memorie interna de 22 MB si un acumulator standard Litiu-Ion, cu o capacitate de 960 mAh care rezista pana la opt ore de convorbiri. Se speculeaza ca Samsung Corby Pop se va lansa prima data in India la pretul de 150 USD.

Originalul Samsung Corby

Terminalul este un model cu ecran tactil si vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate, denumite si " Fashion Jackets ".

Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 256.000 de culori. Telefonul dispune si de player muzical si video si incorporeaza interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz.

Mobilul ofera un raspuns tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget. Samsung Corby poate fi achizitionat si de pe piata autohtona la pretul de 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea