Stiinta & Tehnologie

#samsung corby beat #samsung lindy m5650 #samsung corby beat m3710

Samsung Corby Beat M3710, un nou "copil" Corby

Coreenii de la Samsung au pregatit un nou telefon mobil din familia Corby, modelul Beat M3710, posibil un terminal muzical care pastreaza anumite trasaturi din seria Beat a producatorului.

Modelul, care nu a fost inca anuntat oficial se aseamana foarte mult cu terminalul samsung lindy m5650 care face parte din aceasi familie de telefoane.

Specificatii tehnice

Noul samsung corby beat m3710 este o versiune mai puternica a lui Samsung Corby din punct de vedere al specificatiilor tehnice. Chiar daca cele doua telefoane se asemana foarte mult ca infatisare, modelul Corby Beat este ceva mai robust. Astfel, Samsung M3710 masoara 106 x 57 x 12 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Terminalul muzical are un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 265.000 de culori. Modelul are taste dedicate player-ului muzical, slot de 3,5 mm si este dotat cu tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine).

La capitolul conectivitate samsung corby beat M3710 se prezinta foarte bine fiind echipat cu GPRS, EDGE, Blueooth 2.1 cu A2DP si microUSB versiunea 2.0. Ca si micul Corby si acest model ofera acces direct la principalele site-uri de social networking care MySpace sau Facebook.

Alte detalii


Camera foto din dotarea lui Samsung Beat este modesta, dar totusi, mai puternica decat cea prenzenta la Corby. Astfel, telefonul are un senzor capabil de 3 MP cu autofocus, dar fara flash.

Samsung Corby Beat M3710 va putea fi achizitionat din lumea februarie 2010 la un pret care nu depaseste suma de 300 USD. Modelul va veni cu un magazin virtual special de jocuri denumit Game Store care va include doar aplicatii Java.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea