Stiinta & Tehnologie

#samsung b5722 #samsung c6112 #duo #dual sim

Samsung B5722 si C6112, noi terminale dual-SIM

Coreenii de la Samsung pregatesc lansarea a doua noi telefoane mobile din seria Duo, modele dual-SIM.

Samsung B5722 si C6112 au aparut pe internet in primele imagini relativ oficiale.

Samsung B5722

Terminalul Samsung B5722 este un candybar cu ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 2,8 inch, display care afiseaza pana la 262.000 de culori. Totodata, telefonul dispune de interfata TouchWiz, dar versiunea Lite 1.0.

Asemenea altor telefoane recente si acest model va da acces direct la retele sociale gen Facebook si MySpace. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si o camera foto de 3,2 MP cu flash LED.

Samsung B5722 mai dispune de player muzical si radio FM, conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE, are o memorie interna modesta, dar suporta upgrade de pana la 8 GB prin intermediul unui card microSD. Samsung C6112

Terminalul Samsung C6112 a mai aparut pe internet in imagini spion in luna octombrie. Telefonul este un slider cu un maxim de conectivitate Bluetooth si EDGE care va fi compatibil cu retele GSM.

Ecranul din dotarea dispozitivului este de 2,4 inch cu rezolutie QVGA. Alte detalii tehnice ale acestui telefon sunt, slotul de card microSD, player-ul muzical si radio FM sau camera foto modesta de 2 MP. Din pacate nu se stie data exacta a lansarii sau pretul celor doua modele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea