Stiinta & Tehnologie

#roz #slider #qwerty #samsung b3310

Samsung B3310 este roz si dedicat fetelor

Compania coreeana Samsung a prezentat un nou telefon mobil dedicat segmentului feminin, modelul B3310.

Terminalul a fost recent anuntat si va fi disponibil in culoarea roz.

Specificatii tehnice

Noul dispozitiv se aseamana totusi cu Nokia Surge 6760 sau LG KS360. Atat telefoanele rivalilor, cat si modelul Samsung dispun de tastatura fizica QWERTY completa si o forma mai aparte.

Samsung B3310 este un slider din categoria entry-level care masoara 93 x 53 x 18 mm si are un ecran de 2,1 inch cu rezolutie mica de 176 x 220 pixeli si afisaj de 256.000 de culori.

Memoria interna a telefonului este de doar 40 MB, dar vine cu slot pentru card microSD. Modelul este compatibil cu retelele GSM si va avea un maxim de conectivitate GPRS. Totusi, telefonul va suporta acces direct la site-uri de social networking ca Facebook, Flickr si MySpace.

Alte detalii

Samsung B3310 are o camera foto modesta de 2.0 MP, fara flash sau autofocus, poate capta imagini la o rezolutie maxima de 1600 x 1200 pixeli si poate face inregistrari video.

Totodata, telefonul va fi dotat cu player muzical, radio FM si conectivitate Bluetooth 2.0. Samsung B3310 se va lansa initial in Marea Britanie. Din luna septembrie va fi disponibil si pe alte class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/piete" title="piete">piete . Reprezentantii companiei nu au dat publicitatii pretul modelului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea