Stiinta & Tehnologie

Samsung anunta modelul Soulb

Iata ca a venit si randul companiei Samsung sa relanseze un model ceva mai vechi, cu anumite schimbari. Este vorba despre telefon Samsung foto de 3 megapixeli care este ajutate de flash-ul LED.

Unde-i MP3-ul?

Player-ul muzical din doatere suporta formate MPR, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA si RA, iar la capitolul de conectivitate nu avem ce comenta pentru ca Soulb are HSDPA si tot la acest capitol intra si Bluetooth-ul 2.0.

"Soulb este un pas foarte important pentru Samsung. Acest telefon demonstreaza lumii ca Samsung nu este doar un lider, dar unul care isi pastreaza locul", a declarat Geesung Choi, presedinte al Samsung Telecom Business.

Acest model va fi lansat in luni iunie in Germania ca apoi sa faca inconjorul Europei, Africii, Asiei si Americii. Pretul nu a fost anuntat inca.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea