Stiinta & Tehnologie

#5 milioane #tocco lite #s5230 star #samsung

Samsung a vandut 5 milioane de telefoane S5230 Star

In luna iunie, reprezentantii Samsung declarau ca doresc sa vanda pana la sfarsitul lui 2009, 10 milioane de telefoane S5230 Star .

La sfarsitul lui august, Samsung anunta ca pana in prezent a reusit sa distribuie catre consumatorii sai cinci milioane de exemplare ale terminalului.

Intrare pe piata

Modelul Samsung Star , cunoscut si sub numele Samsung Tocco Lite s-a lansat impreuna cu un alt telefon al companiei pe nume Preston S5600.

"Suntem foarte multumiti de succesul pe care telefonul il are. Am vazut ca cererea pentru telefoane mobile cu ecran tactil a crescut foarte mult si vor continua sa livram produse variate consumatorilor", a declarat Young-hee Lee, vicepresedinte de marketing in cadrul diviziei de Comunicatii Mobile la Samsung. Chiar daca coreenii au lansat cateva modele mult mai puternice din punct de vedere tehnic, publicatia Commercial Times din China a scris ca modelul Samsung S5230 s-a vandut in luna iulie in peste un milion de unitati in doar o luna de la lansarea pe piata.

Specificatii tehnice

Modelul S5230 Star masoara 104 x 53 x 11,9 mm si are un ecran de 3 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori. Ca si modelul S5600 acesta dispune de interfata Touchwiz si widget-uri mobile.

Modelul are senzor accelerometru pentru auto-rotatii, dar dispune de un maxim de conectivitate EDGE. Terminalul nu are Wi-Fi si se prezinta cu aceeasi camera foto de 3 MP cu flash LED. Samsung S5230 este disponibil in Europa din luna aprilie 2009. In Romania telefonul poate fi achizitionat pentru un pret aproximativ de 700 RON in trei variante de culori, negru, roz si alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea