Stiinta & Tehnologie

Sagem My511X, Lulu Castagnette si Elite EML4 in Romania

foto de 1,3 megapixeli cu capabilitati de inregitrare video si playback.

Te-ai descurajat? Nu e cazul. My511X are si un MP3-player care suporta formate MP3 si AAC, suport microSD pentru upgrade de memorie de pana la 2 GB si conectivitate Bluetooth si myG connector.

Mon cherie, Lulu

Lulu Castagnette este un model de telefon facut in cooperare cu firma de design vestimentar din Franta Lulu Castagnette si care s-a lansat cu putin timp in urma peste hotarele noastre.

La fel ca My511X, Lulu este un telefon dedicat persoanelor care nu cer prea mult de la un telefon, dar care il vor aratos si "la moda". Lulu este un clamshell cu conectivitate GSM triband, Bluetooth si Wap 2.0. Are camera VGA, care desi nu va face cele mai bune fotografii va putea sa faca inregistrari video, are MP3-player si radio FM incorporat, memorie interna de 10 MB ce poate fi suplimentata prin intermediul unui card micro SD.

Elite Models

La fel ca si celalalte doua, Sagem Elite EML4 are punct forte look-ul sau si pare sa aiba ceva in comun cu binecunoscuta firma de modeling Elite Models. Elite nu stie prea multe, dar are ecran TFT de 65.000 de culori, jocuri, handsfree, calculator, plus o camera VGA cu zoom digital 4x.

Doar mici detalii

Preturile nu sunt inca cunoscute, dar sunt sigura ca vom afla informatii despre ele curand, asa ca fetelor, fiti pe faza.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea