Stiinta & Tehnologie

Sagem + Lulu Castagnette = Sagem Lulu Castagnette

Sag
em este o companie producatoare de telefoane mobile, care chiar daca nu are notorietatea Sony Ericsson sau Nokia, isi are locul bine stabilit in ierarhia producatorilor din domeniu.

Cine-i Lulu ?

Dar cand cineva aude numele de Lulu Castagnette, lucrurile se complica. Si asta pentru ca multi se pot gandi ca reprezinta un nou venit in aceasta industrie. Aici vine greseala. Lulu Castagnette este de fapt un producator de confectii pentru fete si copii, cu sediul in Franta.

Emblema definitorie pentru Lulu este un urs de plus . Compania s-a format la Paris in anul 1996 si a ajuns sa deschida pana in prezent 20 de magazine doar in Franta si alte noua in restul lumii: Riyadh , Moscova sau chiar Manila.

Dar ce are in comun Sagem cu aceasta companie? Faptul ca popularitatea lui Lulu a crescut destul de repede, i-a facut pe cei de la Sagem sa "branduiasca" unul din telefoanele lor cu emblema ursului de plus Lulu.

Astfel a luat nastere telefonul Sagem My411C Lulu Castagnette. Fara sa trebuieasca sa te uiti prea atent la el, iti dai seama imediat ca acest mobil este de fapt modelul "impopotonat" de Sagem My411C, telefon care va fi si el lansat luna aceasta.

Contopire

Sagem My411C Lulu Castagnette este un model entry-level, din seria clamshell, ofera conectivitate GSM tri-band, Bluetooth, WAP 2.0, are ecran cu 65 de mii de culori si este compatibil GPRS. Talentul multimedia al telefonului este delimitat de functia de MP3-player, de modulul radio FM si de memoria interna de 10 MB, care poate fi marita prin intermediul unui card microSD.

Dar povestea lui Sagem Lulu nu se termina aici. Chiar daca dispune de o camera VGA, care practic nu face pozele cele mai bune, telefonul poate sa faca inregistrari video. Dar pentru ca in toata aceasta poveste este implicat si Lulu, este clar ca infatisarea telefonului va depinde mult de el, prin urmare emblema ursului de plus este prezenta pe capacul telefonului.

In concluzie, acest telefon este destinat segmentului de utilizatori care au nevoie de un telefon simplu, dar care sa arate bine. Singurul incovenient este ca pretul lui nu este cunoscut si nici data lansarii lui nu este stabilita.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-02-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare