Stiinta & Tehnologie

#sagem #upek #android

Sagem intra in hora Android

Compania franceza Sagem (Societe d’Applications Generales de l'electricite et de la Mecanique) a anuntat recent ca va incepe productia de telefoane mobile care vor rula Android.

Totodata, cei de la Sagem au incheiat un parteneriat cu UPEK , o companie cu sediul in California pentru a echipa noile telefoane cu o tehnologie speciala de identificare a amprentei.

Sagem urmeaza alte exemple

Dupa o pauza destul de indelungata in lansari de telefoane mobile cei de la Sagem urmeaza exemplul altor producatori de telefoane mobile si nu numai ca Alcatel, Gigabyte sau Hisense si promit terminale care vor rula sistemul de operare al celor de la Google. Printre specificatiile tehnice pe care noile telefoane Sagem le vor avea se numara o interfata de utilizator si o experienta simplificata, posesorul terminalului fiind scutit de introducerea unor parole si fiind identificat de telefon prin amprenta proprie.

Totodata, cei de la Sagem promit ca aplicatiile mobile destinate telefoanelor vor putea fi achizitionate mai usor din magazinele dedicate si ca serviciile de mobile banking sau orice gen de plata cu telefonul vor fi mult mai sigure si rapide.

Alte detalii

Cel mai nou telefon mobil lansat de francezii de la Sagem este modelul Porsche Design P9522, un candybar care are carcasa metalica de aluminiu, ecran tactil de 2,8 inch si camera foto de 5 MP. Totodata, smartphone-ul are slot card microSD si suport de citire amprenta.

Sagem Wireless si UPEK vor fi prezenti la show-ul Mobile World Congress 2010 din Barcelona unde vor prezenta telefoanele mobile cu Android si cu noua tehnologie. S-ar putea ca in cadrul evenimentului compania sa prezinte oficial si noul terminal denumit Puma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea