Stiinta & Tehnologie

#saab #spyker #uniunea europeana #imprumut

Saab a primit permisiunea de imprumut de la Comisia Europeana

Saab a primit permisiunea Uniunii Europene de a-i se acorda un imprumut de la Banca Europeana de Investitii . Organismul din Luxemburg urmeaza sa ia o decizie finala in privinta marcii suedeze in urmatoarele saptamani.

Uniunea Europeana a aprobat cererea de imprumut a celor de la Spyker pentru marca Saab. Imprumutul urmeaza sa fie acordat de Banca Europeana de Investii si are valoarea de 400 de milioane de euro. Guvernul Suediei a garantat marca Saab in cererea de imprumut care a fost trimisa Bancii Europene de Investitii. Se pare ca imprumutul a fost aprobat deoarece creditorii au gasit garantiile necesare si o sursa potrivita de remunerare.

Saab va trebui sa foloseasca banii primiti in urma acestui imprumut pentru a dezvolta modele mai ecologice si mai economice din punctul de vedere al consumului de carburant. Acest lucru nu exclude dezvoltarea modelelor de performanta, dar acestea nu trebuie sa depaseasca numarul de modele ecologice din gama, pentru a avea o medie a emisiilor de CO2 cat mai scazuta. Cei de la Spyker vor face toate demersurile ca marca Saab sa devina profitabila pana in anul 2012.

Banca Europeana de Investii trebuie sa aprobe acordarea acestui imprumut la nivel intern, dar sprijinul Uniunii Europene va inlesni aceasta tranzactie .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

  •   2010-02-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii