Stiinta & Tehnologie

#app store #samsung #fantasy #zenonia #joc

S-a lansat Zenonia pentru terminalele Samsung

Gamevil lanseaza Zenonia in magazinul de aplicatii Samsung, astfel jocul este acum disponibil si pentru terminalele producatorului coreean.

Zenonia a fost initial lansat de aceeasi companie ca un titlul dedicat terminalului iPhone.

Povestea jocului

Actiunea jocului este aceeasi cu cea a versiunii pentru iPhone. Utilizatorul intra in pielea unui tanar luptator pe nume Regret care trebuie sa descopere misterul din spatele asasinarii tatalui sau.

Decizile care sunt luate in joc vor influenta pe parcurs dezvoltarea personajului. Zenonia este un joc fantasy RPG ( Role Playing Game) care are grafica animatiilor japoneze.

Jucatorul ale la dispozitie o serie de quest-uri si de abilitati pe care trebuie sa le dezvolte pe parcursul povestii. Fiecare personaj din joc dispune de caracteristici unice, iar titlul vine cu un sistem unic de notare a zilelor din timpul jocului. Lansare

Zenonia se va lansa initial in Marea Britanie, Franta si Italia urmand ca in viitorul foarte apropiat acesta sa fie disponibil in alte 30 de tari. In acelasi mod vor fi lansate si alte titluri ale Gamevil in magazinul de aplicatii Samsung. Pretul jocului nu a fost anuntat.

In prezent Zenonia poate fi descarcat din magazinul Apple pentru terminalele iPhone si costa 2,39 euro. Jocul a fost lansat oficial la sfarsitului lunii iunie din 2009 si vine si cu o varianta Lite care este gratuita, dar aceasta dispune de nivele si functii limitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea