Stiinta & Tehnologie

#seabright #china #telefon mobil de lux #dubai #burj al arab

S-a lansat telefonul Burj Al Arab

Noul mobil este un dual-SIM care incearca sa imite forma faimosului hotel Burj Al Arab, din Dubai.

Modelul este un terminal realizat de chinezii de la Seabright , cei care au confectionat si telefonul Mickey Mouse.

Specificatii tehnice


Burj Al Arab Phone masoara 118 x 54 x 16 mm, cantareste 125 g si vine intr-o singura varianta de culori, alb cu albastru. Telefonul are carcasa din metal si este denumit oficial SBMP-N90. Modelul face parte din categoria de terminale entry-level.

Ecranul telefonului este de 2,2 inch, suporta 260.000 de culori si are rezolutie de 240 x 320 px. Terminalul are 512 MB memorie interna, dar nu se stie daca suporta upgrade al spatiului de stocare.

Alte detalii

Mobilul Burj Al Arab are o camera foto modesta, de doar 1,3 MP, dar care are si capabilitati de inregistrare video. Telefonul are player muzical si video incorporat, dar acestea suporta doar formate MP3 si respectiv 3GP si MP4. Nu ii lipseste nici radio-ul FM.

La capitolul conectivitate terminalul Burj Al Arab se descurca cu Bluetooth-ul, USB-ul si GPRS-ul din dotare. Telefonul este destinat pietei din China si poate fi cumparat doar prin magazinul online Seabright. Pretul lui Burj Al Arab nu a fost anuntat de compania producatoare.

Prezentarea telefonului Burj Al Arab

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea