Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #e-commerce #magazin online

S-a lansat prima platforma de e-commerce pentru mobile din Romania

Primul online consta in faptul ca utilizatorul nu mai este dependent de accesul la un computer conectat la Internet, ceea ce ii permite sa lanseze online in orice conditii.

Un alt avantaj major al platformei ShopMobile.ro este ca utilizatorii au posibilitatea de a compara in orice moment preturile oferite on-line cu cele afisate de magazinele obisnuite, putand astfel sa isi fundamenteze mai bine decizia de cumparare.

"ShopMobile.ro este fara indoiala o experienta inedita pentru piata din Romania. Solutia propusa de noi are in vedere in special persoanele care calatoresc foarte mult si nu au intotdeauna un calculator la dispozitie pentru a accesa site-urile obisnuite de e-commerce . De asemenea, avem in vedere si categoria celor care din anumite motive nu dispun de o conexiune la internet, dar au posibilitatea de a beneficia de serviciile de date oferite de firmele de telefonie mobila", a declarat Alexandru Isbasoiu, director general al SkyWeb.

Orice telefon mobil

In prima etapa, ShopMobile.ro va permite comercializarea a circa 100 de produse, din categorii diferite, incepand de la gama electronicelor de tipul desktop-uri, online din lume. Astfel sistemul este optimizat pentru orice tip de telefon mobil care poate accesa servicii de date, inclusiv pentru noile terminale din gama iPhone.

"Este intr-adevar ceva cu totul nou pentru Romania, iar din acest motiv e posibil sa intampinam o rerinere din partea publicului. Sunt insa convins ca dupa prima accesare , orice utilizator va realiza utilitatea acestui sistem, iar in scurt timp il va adopta cu totul in comportamentul sau de consum", a mai declarat Mihai Mirosanu, IT Manager in SkyWeb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea