Stiinta & Tehnologie

#lux #telefon mobil #nokia 8800 gold arte

S-a lansat Nokia 8800 Gold Arte

Dupa un nou Vertu, Nokia lanseaza inca un terminal din seria de lux, modelul 8800 gold Arte.

Telefonul este urmasul direct a lui Nokia 8800 Carbon Arte, lansat in vara lui 2008.

arta din aur

Telefonul vine sa se alature familie 8*** de la Nokia, dar diferentele dintre acest model nou si membrii mai vechi ai familiei ca Nokia Arte, Sapphire arte sau Carbon Arte nu sunt multe.

Asa cum spune si numele, noul model este realizat din aur cu adaugiri de titan, sticla slefuita si otel inoxidabil. Telefonul masoara tot 109 x 45,6 x 14,6 mm si cantareste 150 de grame, ecran de 2 inch, OLED cu 16 milioane de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli. Ecranul esta confectionat din sticla tratata termic pentru a rezista zgarieturilor.

Lux pana la capat

La fel ca si predecesorii, noul 8800 Gold Arte suporta mesaje SMS, MMS si e-mail, are mp3-player incorporat ce duce in spate formate MP3, AAC+ si eAAC+ si camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus. La fel ca si Carbon Arte, Gold are memorie interna de 4 GB si nu are slot pentru upgrade. Noutatea consta in faptul ca model vine cu accelerotru integrat.

Singura problema este ca Nokia nu a anuntat data la care telefonul va fi disponibil pe piata. Totodata, compania nu a declarat nici pretul de achizitie pentru modelul Nokia 8800 Gold Arte .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea