Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Mystic Meg pentru mobile

AMA , companie fondata in anul 2004 care este o "sora" cu Ubisoft, Gameloft, Guillemot Corporation si Longtail Studios, a anuntat ca isi va lansa jocul Mystic Meg pentru dispozitivele mobile.

Mystic Meg nu pare altceva decat un mod cat se poate de digital de citire in palma. Mda, ati citit bine, citit in palma. Daca pana acum mergeai la "prezicatori", nu mai este cazul. De acum iti instalezi Mystic Meg pe dispozitivul mobil si stii singur ce vrei de la viata.

Se poate ghici si in cafea

Jocul este definit in cinci sectiuni distincte: "Palm Reader", "Tell a Friend", "Coffee Reader", "Bocca de la Verita" si "Puzzle". De acum nu mai trebui sa bei cafea si sa te rogi de prieteni sa iti vada viitorul in cana sau sa trebuiasca sa practici actiuni de genul.

In Anglia, Mystic Meg este unul dintre cele mai precise prezicatoare , care a avut aparitii la BBC Lotery Live Show, a vandut carti si in prezent publica un horoscop in ziarele The Sun si News of the World.

Toata lumea fericita

Meg s-a aratat incantata de aceasta colaborare, in modul ei: "Secretul personalitatii tale, a vietii amoroase si a destinului sunt ascunse in propria palma."

Christian Guillemot, CEO al AMA declara: "Scopul nostru este sa aducem un joc unic si o experienta interactiva utilizatorului, dar in acelasi timp sa reusim sa introducem si ceva nou. Mystic Meg Palm Reader exploreaza un subiect fascinant despre prezicerea viitorului si a norocului printr-o varietate de caracteristici diferite."

Jocul este disponibil in Anglia si posibil sa se lanseze si in restul Europei cat de curand. Daca nu, poate ne ajuta neti sandu la acest capitol.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea