Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Little Fire Fighter pentru mobile

HandyGames , un dezvoltator independent de continut pentru telefoanele mobile cu puncte de lucru in Germania si in Bucuresti, Romania anunta lansarea jocului Little Fire Fighter.

Titlul il are erou pe un pompier care trebuie sa stinga flacarile Infernului si sa infranga totii demonii .

Personaj principal: Tobi

Jucatorii vor intra in pielea lui Tobi, pompierul care calca pe urmele tatalui sau. Actiunea jocului se desfasoara in mintea lui Tobi, care viseaza Infernul. Alaturi de Dandy, masina lui de pompier, Tobi trebuie sa infranga demonii din Iad si sa stinga toate flacarile cu echipamentul din dotare.

Pentru a termina nivelele cu bine, utilizatorul trebuie sa culeaga bonusuri si multe puncte. Cu ajutorul acestora va putea sa isi imbunatateasca echipamentul de pompier. Scoptul lui Tobi este sa transforme Iadul intr-o priveliste verde cu fluturi, curcubee si alte animale care de obicei nu ar fi intalnite aici.

Caracteristici de joc

HandyGames promite ca acest joc va fi "incediar". Pe langa grafica foarte buna si multa actiune, jucatorul are la dispozitie hartile Iadului si campanii foarte complexe care pot avea pana la 30 de misiuni .

Dificultatea de joc poate varia si ea. Actiunea incepe de la nivele de incepator si ajunge la nivel de profesionisti. Totodata, jucatorul are la dispozitie 8 bonusuri speciale, 8 obiecte unice si 3 nivele de upgrade a echipamentului.

HandyGames a lansat jocul pe data de 16 septembrie 2008 peste hotare. Utilizatorii romani vor putea sa descarce jocul in lunile urmatoare dupa ce va aparea pe site-urile specializate.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea