Stiinta & Tehnologie

S-a lansat HTC Touch Pro

Daca acum cateva saptamani HTC isi lansau starul, , azi noul terminal al companiei coreene isi face loc in randurile dispozitivelor mobile.

Daca HTC Diamond a fost o "unealta" ceva mai tanara, noul Pro se adreseaza segmentului business, pentru ca terminalul introduce o serie de imbunatatiri orientate spre acest segment. Astfel modelul posibilitatea de a duce la indeplinire mai rapid si mai usor diferitele sarcini de lucru, oriunde te-ai afla.

"Pionierii patriei"

" si Touch Diamond sunt pionierii noii generatii de dispozitive HTC, care promit ca navigarea pe internet cu o singura mana, printr-o simpla atingere a ecranului, va deveni o realitate. HTC Touch Pro este dedicat acelor clienti care isi doresc utilizarea simpla si placuta a interfetei precum cea a , designul lui Touch Diamond, dar vor si puterea de procesare a aplicatiilor de tip business pentru care HTC este renumit", a declarat Peter Chou, presedinte si CEO al HTC Corp.

Dar sa class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/vedem" title="vedem">vedem ce stie aceast telefon. Touch Pro este un slider care masoara 102 x 51 x 18.05 mm si cantarest 165 de grame. In plus ruleaza pe cea mai recenta versiune de Windows Mobile, adica 6.1 Professional.

Terminal destept

Are ecran de 2,8 inchi sensibil la atingere si rezolutie VGA. Camera foto din doatare este de 3,2 megapixeli, cam putin tinand seama ca mai nou alte companii incep sa monteze CMOS-uri de 5 megapixeli in telefoanele lor.

Memoria lui Touch Pro este de 512 MB ROM si 288 MB RAM, dar dispune de slot de card microSD. Conectivitatea este la ea acasa, terminalul dispunand de HSDPA, HSUPA si Wi-Fi. Pentru transferul de date, Touch Pro are Bluetooth 2.0 cu EDR si iesire miniUSB si USB 2.0.

Pretul nu este inca cunoscut, dar mai mult ca sigur va fi anuntat oficial, odata cu lansarea terminalului si in tara noastra.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea