Stiinta & Tehnologie

#gadget #obiecte pierdute #aplicatie smartphone #Tile #dispozitiv antipierdere

INVENTIE Dispozitivul care te ajuta sa nu-ti mai pierzi vreodata cheile sau telefonul!

Tile, dispozitivul care te ajuta sa nu-ti mai pierzi vreodata obiectele dragi sau pe cele necesare in fiecare zi, a devenit acum disponibil pentru publicul larg.

Imagineaza-ti ca exista un dispozitiv de dimensiuni reduse, pe care il poti atasa pe orice obiect doresti, geanta, de pilda, pentru a-l putea localiza ulterior datorita unui sistem GPS incorporat in micul gadget. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi device-ul la aplicatia aferenta pentru smartphone. Ti se pare spectaculos? Nu chiar, pentru ca Tile nu e unicul device de acest gen.

Ceea ce il diferentiaza de alte produse existente pe piata este faptul ca se poate conecta la o retea de socializare destinata doar utilizatorilor sai, care se pot anunta unii pe altii cu privire la obiectele pierdute, respectiv gasite.

Tile a atras atentia publicului inca din 2013, cand dezvoltatorii sai au reusit sa stranga fondurile necesare crearii lui intr-un timp foarte scurt. Tile va putea fi achizitionat contra sumei de 25 de dolari, insa in momentul de fata poate fi precomandat pentru suma de 19,95 de dolari.

Sursa foto: businessinsider.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea