ong>Companiile Kiloo si Manomio impreuna cu Commodore Gaming anunta lansarea emulatorului de jocuri Commodore C64 pentru terminalul Apple iPhone.

Asemenea versiunii originale, noul emulator Commodore C64 are la baza o serie de jocuri. Totusi, acestea sunt cele lansate in anul 1982.

Jocuri Commodore

Noile titluri pentru iPhone respecta in totalitate grafica versiunilor originale desi vin cu caracteristici care indeplinesc standardele din ziua de azi. Utilizatorul are la dispozitie moduri de joc in landscape, in modul "portrait" sau pe tot ecranul.

"Suntem foarte fericiti ca am reusit sa aducem experienta autentica de Commodore 64 pentru milioanele de fani Apple din intreaga lume. Cei nostalgici si numai, au ocazia sa retraiasca experienta de atunci. Planificam sa lansam o serie de jocuri clasice pentru iPhone in viitorul foarte apropiat", a declarat Jacob Moller, CEO la Kiloo. Compatibilitate

Noile titluri Commodore C64 sunt compatibile atat cu terminalele iPhone, 3G si 3GS, cat si cu playerele muzicale iPod Touch. Totodata, jocurile isi pastreaza "coloana sonora" originala, cat si sunetele clasice pe care le aveau atunci. Commodore C64 sunt disponibile in magazinul Apple App Store la pretul de 4,99 USD, adica in jur de 15 RON.

"Sa reusim sa producem o versiunea completa si licentiata al emulatorului Commodore C64 este un pas foarte important pentru noi. Sunt aproape trei decenii de cand am lansat primul nostru joc pentru computerele personale, iar acum acelasi joc este disponibil pentru iPhone", a declarat Bala Keilman, CEO-ul Commodore Gaming.
  •   2009-09-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii