ong>Reteaua proprie de distributie Orange are acum 101 de magazine.

Orange Romania isi confirma obiectivul de a incheia anul 2008 cu peste 100 de magazine in reteaua proprie de distributie, odata cu deschiderea unui nou Orange Shop in Timisoara.

Unde este?


Situat pe Calea Sagului nr. 72-78, Orange Shop Timisoara este al 101-lea magazin propriu Orange si al 4-lea deschis in Timisoara, in care clientii au posibilitatea de a testa inainte de cumparare toate serviciile de voce si date pe telefoanele si laptopurile expuse, de a-si plati facturile Orange si de a se bucura de beneficiile programului Orange Thank You .

Cu cele 101 de magazine proprii, 1.100 de magazine partenere si aproximativ 35.000 de puncte de vanzare a cartelelor preplatite, Orange continua sa detina cea mai ampla retea de distributie a unui operator de telecomunicatii mobile din Romania.

Orange: OK

"Numai in acest an am investit aproape 5 milioane de euro in extinderea retelei de distributie Orange prin deschiderea unor noi magazine proprii si sustinerea partenerilor eficienti care s-au extins in orase si in zonele rurale. Anul viitor vom continua sa ne urmam strategia de dezvoltare echilibrata a retelei de distributie, prin deschiderea de noi Orange shop-uri si sustinerea partenerilor eficienti in extinderea teritoriala a propriilor retele de magazine", a declarat Florin Popa, Sales & Distribution director Orange Romania.

Investitiile cumulate ale Orange in Romania in perioada 1997-2008 au depasit 1,6 miliarde de euro, dintre care aproximativ 200 de milioane au fost investiti anul acesta in extinderea si densificarea retelei de telecomunicatii, in dezvoltarea retelei de distributie a serviciilor Orange si in lansarea de noi produse si servicii, printre care si iPhone 3G.
  •   2008-12-23
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.