Stiinta & Tehnologie

S-a anuntat Prehistoric Tribes pentru telefoane mobile

Daca iti placea serialul Familia Flinstone, poate aceasta lansare te va bucura pentru ca actiunea jocului se petrece in aceeasi perioada de timp.

Jocul a fost dezvoltat de catre Gear Games, companie fondata in anul 2004 si care s-a dedicat realizarii de jocuri pentru terminalele mobile. THQ Wireless Inc. sunt distribuitotii oficiali al acestuia.

Uga-uga!

Actiunea din Prehistoric Times se desfasora in timpuri in care oamenii cavernelor erau dependenti de lumea din jurul lor si triburile abia formate se luptau intre ele pentru mancare si teritorii mai bune.

Si uite asa trebuie tu, om civilizat, sa te integrezi intr-un asemenea peisaj. Devi capitanul unui trib, iar scopul tau este sa construiesti si sa mentii un intreg sat. Dar acest lucru nu este usor de facut, pentru ca triburile tale vor fi mereu atacate de animalele salbatice din padure, iar vecinii nu sunt la fel de pasnice ca tine. Va trebuie sa te lupti ba cu barbarii, ba canibalii care vor teritoriul si oamenii tai.

Pe langa acest lucru satenii tai sunt foarte independeti si incep sa plece la plimbari in timpul luptelor, vorbesc unii cu altii, dorm, aduna flori si multe altele. Uneori incep sa le fie foame si vor devenit tristi sau suparati.

Mentine nivelul fericirii ridicat

Datoria ta in aceste situatii este sa-i hranesti si sa ii mentii fericiti. Acest lucru aduce aminte de Tamagochi, personajul virtual de care trebuia sa ai grija. De aceasta data insa nu va trebui sa faci tu toata munca si vei imparti task-urile intre oamenii din trib.

Unii vor merge la vanatoare, altii vor cultiva pamantul, altii vor face de mancare si asa mai departe. Cu cat acestia sunt mai fericiti, cu atat vor fi atrasi de partea feminina a tribului si vor ajunge sa se indragosteasca ca apoi sa ai surpriza unor bebelusi de caverne.

Nu se stie cand se va lansa oficial jocul, dar cand acest lucru se va intampla va fi dinsponibil pentru vanzare peste tot in lume prin site-ul oficiail al jocului. Tot aici vom avea si o lista de telefoane care suporta jocul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea