Stiinta & Tehnologie

S-a anuntat lansarea telefonului Sonim XP3

Terminalul Sonim XP3 a fost anuntat oficial si se va lansa in curand in America.

Asemenea altor terminale de la Sonim, acest telefon este foarte rezistent la socuri, praf, apa si temperaturi scazute.

Upgrade al Sonim XP1

Noul Sonim este destul de slab din punct de vedere tehnic. Totusi, fara de predecesorul sau se prezinta mult mai bine. Daca primul se incadra in clasa de telefoane entry-level, Sonim XP3 se poate numi un mid-ranger.

XP3 este un terminal quad-band si vine in plus cu capabilitati de navigare prin GPS, plus conectivitartea EDGE, care lipsea modelului initial. Totodata, noul Sonim dispune de conectivitate Bluetooth, probabil versiunea 2.0, camera foto de 3 megapixeli si lanterna incorporata.

Originalul Sonim

Primul model Sonim, XP1 este un telefon modest. Acesta masura 114 x 50 x 22 mm si cantarea 130,3 grame, avea ecran de 1,77 inch si rezolutie de 128 x 160 pixeli, lucru care nu s-a schimbat nici in cazul lui XP3, chiar daca producatorii pun aceasta caracteristica la categoria de upgrade.

Sonim XP1 are o memorie interna de 10 MB, suporta doar conectivitate GPRS, Bluetooth versiunea 1.2 si miniUSB folosit doar pentru incarcarea bateriei terminalului. Telefonul putea face doar apeluri si trimite SMS-uri. Asemenea lui XP3, Sonim XP1 este rezistent la socuri, praf, apa si rezistent la temperaturi scazute.

Telefonul va fi disponibil cu o garantie de 3 ani, dar pretul nu a fost anuntat. Totodata, producatorul nu a precizat cand Sonim XP3 va ajunge si in Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea