Stiinta & Tehnologie

Romanilor le plac accesoriile de telefoane mobile

S
e stie ca telefoanele mobile sunt un accesoriu important pentru fiecare tanar care se respecta si nu numai. Dar daca terminalele sunt la mare rang, cam tot in aceeasi situatie se afla si accesoriile pentru aceste dispozitive.


Germanos a facut un sondaj din care au reiesit cateva lucruri importante, unul dintre ele fiind faptul ca piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut.

euro , piata locala a accesoriilor de telefoane mobile va inregistra o dinamica spectaculoasa si in 2008. Cresterea va fi inregistrata in principal pe segmentele accesoriilor fashion si high-tech. Pas cu pas, sistemele Hands-Free Bluetooth vor inlocui sistemele clasice Hands-Free cu fir; transferul de date nu mai este realizat prin cablu, ci prin tehnologia Bluetooth incorporata, care permite comunicarea wireless intre dispozitive, pe o raza de pana la 100 de metrii", a declarat Alexandru Munteanu, Commercial Manager Mobile Telephony din cadrul Germanos Romania.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-07-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii