ong>Fata de alte tari din Europa, Romania are utilizatori care folosesc telefoane mobile vechi pentru a naviga internetul, acest rezultat fiind publicat de catre cei de la Percent Mobile.

Astfel, studiu arata ca pentru a naviga internetul, romanii folosesc terminale vechi de doi sau chiar trei ani. In alte tari din Europa utilizatorii folosesc modele precum BlackBerry sau Apple, dar in tara noastra vanzarile de astfel de modele sunt foarte mici.

Alte modele cu capabilitati ridicate de conectare la internet, ca smartphone-uri Samsung, Sony Ericsson fata de Nokia, nu reusesc sa "impresioneze" prin procentajul lor la scara larga.

Din punct de vedere al hot-spot -urilor, adica posibilitatea de conectare prin Wi-Fi, Romania se afla la acelasi nivel cu Statele Unite ale Americii. Din pacate, ponderea navigarii pe internet wireless este inca scazuta in Romania.

Studiul publicat de catre Percent Mobile si citat pe blogul lui Dan Virtopeanu, General Manager la Voxline Communication, mai arata ca romanii sunt printre putinii care mai folosesc telefoane mobile vechi pentru a accesa internetul.
  •   2010-08-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii