Stiinta & Tehnologie

#romania #telefoane mobile vechi #internet

Romanii stau pe net cu telefoane vechi

Fata de alte tari din Europa, Romania are utilizatori care folosesc telefoane mobile vechi pentru a naviga internetul, acest rezultat fiind publicat de catre cei de la Percent Mobile.

Astfel, studiu arata ca pentru a naviga internetul, romanii folosesc terminale vechi de doi sau chiar trei ani. In alte tari din Europa utilizatorii folosesc modele precum BlackBerry sau Apple, dar in tara noastra vanzarile de astfel de modele sunt foarte mici.

Alte modele cu capabilitati ridicate de conectare la internet, ca smartphone-uri Samsung, Sony Ericsson fata de Nokia, nu reusesc sa "impresioneze" prin procentajul lor la scara larga.

Din punct de vedere al hot-spot -urilor, adica posibilitatea de conectare prin Wi-Fi, Romania se afla la acelasi nivel cu Statele Unite ale Americii. Din pacate, ponderea navigarii pe internet wireless este inca scazuta in Romania.

Studiul publicat de catre Percent Mobile si citat pe blogul lui Dan Virtopeanu, General Manager la Voxline Communication, mai arata ca romanii sunt printre putinii care mai folosesc telefoane mobile vechi pentru a accesa internetul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea