Stiinta & Tehnologie

#romania #masini electrice #emil boc

Romania trece la masini electrice (?)

Romania va trece la masinile electrice . Cel putin asta intelegem din declaratia premierului Emil Boc, de vineri, de la Mioveni, redata de Mediafax.

"Voi constitui in Sedinta de Guvern viitoare un grup interministerial care va lucra platforma viitoare a taxei de poluare si pentru a pregati strategia Romaniei pentru ceea ce inseamna motorul electric, automobilul electric, pentru ca masina electrica va fi masina viitorului in zece - douazeci de ani de aici inainte. Trebuie sa ne pregatim, asa cum se pregateste intreaga Uniune Europeana, pentru a avea masina electrica a viitorului, cu toate avantajele pe care le presupune, de la reducerea poluarii la reducerea dependentei de petrol si, nu in ultimul rand, la un confort poate mai mare pentru cetateni".

Potrivit lui Boc, acest grup interministerial va adopta strategia Romaniei pentru intampinarea masinilor electrice, atat din punct de vedere al componentelor si accesoriilor, cat si a statiilor de alimentare. Ramane sa vedem cat va dura pana cand aceste planuri sa devina realitate.

Cititi mai multe pe Auto.ro   
 

  •   2010-04-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii