Stiinta & Tehnologie

#geneva #rolls royce ghost #mansory

Rolls Royce Ghost vine in "haine" croite de Mansory la Geneva

Tunerul german Mansory va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva propia interpretare a modelului de lux Rolls Royce Ghost . Mezinul brandului britanic se bucura de 720 de cai si peste 1000 de Nm.

Cel mai mic membru al familiei Rolls Royce se va bucura in curand si de primul sau pachet de tuning. Proaspat lansatul Ghost a primit " ingrijiri " din partea britanicilor de la Mansory, care vor expune rezultatul final in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Pana atunci, fanii personalizarilor excentrice vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu o serie de imagini prelucrate digital si cu un set preliminar de informatii.

Programul gandit de Mansory presupune modificarea radicala a motorului limuzinei, care ajunge sa livreze pana la 720 de cai putere si 1020 Nm, in conditiile in care versiunea standard punea pe tava doar 570 de cai putere si 780 de Nm. Mecanicii tunerului au fost nevoiti sa recalibreze sistemul ECU, sa inlocuiasca turbocompresoarele si sa instaleze catalizatoare sport.

Resursele generoase pot imprima performantele unui model sportiv limuzinei britanice: sprintul de la 0 la 100 de km/h se face in doar 4.4 secunde iar viteza maxima se opreste la 310 km/h.

La nivel exterior, Ghost-ul celor de la Mansory adopta doua culori putin ciudate pentru un vehicul de lux, mai exact un albastru combinat cu auriu. Aspectul sportiv este conturat de un kit aerodinamic, care include praguri laterale, un deflector posterior, extensii pentru spoilerul fata si pentru cel spate, un eleron discret montat pe capota portbagajului si jante de 22 de inch, vopsite in acelasi galben inconfundabil.

La interior, habitaclul este personalizat cu mai multe tipuri de piele, fibra de carbon, bambus si alte tipuri de lemn sau aluminiu atent slefuit. Volanul sportiv si pragurile iluminate completeaza lista detaliilor introduse de Mansory.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea