Stiinta & Tehnologie

Rock'n'Roll este disponibil pentru iPhone

Tag Games, companie noua in industria dezvoltatoare de jocuri casual, a anuntat lansarea primului titlu din colectia sa, Rock'n'Roll.

Jocul va fi dinsponibil pentru dispozitivele iPhone si iPod Touch si se va putea descarca din magazinul online Apple, AppStore .

Puzzle de iPhone

Jocul Rock'n'Roll este un puzzle de aventura, iar personajul principal este Roll, o bila, care trebuie sa se rostogoleasca cu grija in labirintul imens al insulei Flint. Roll trebuie sa culeaga notele muzicale si sa le daruiasca Spiritului Malefic al Cerului, pentru a-si salva prietenul cub, Rock.

"Suntem fericiti ca jocul nostru se lanseaza in sfarsit in AppStore, iar utilizatorii de iPhone si iPod Touch pot sa il procure", a declarat Paul Farley, director la Tag Games.

Dezvoltatorii jocului spun ca Rock'n'Roll este un titlu care se invata foarte repede, dar care totusi prezinta situatii de neprevazut. Jocul are 30 de labirinte, grafica buna si locatii diferite, insula de corali, jungla , munti si multe altele. Jucatorul are la dispozitie doua moduri de joc, Quest si Race, care este cursa impotriva cronometrului.

Cum se joaca?

Rock'n'Roll se foloseste de accelerometrul din dotarea iPhone-ului. Pentru al ghida pe Roll prin labirint, jucatorul va trebui sa incline iPhone-ul sau iPod-ul spre stanga sau dreapta. Totodata, pe parcursul traseului utilizatorul trebuie sa adune toate notele muzicale pe care le intalneste in cale pentru a deschide portile nivelului urmator.

"Credem ca aceasta combinatie de stil intre jocul bazat pe senzori de miscare, grafica de desene animate si umor va bucura utilizatorii din intreaga lume", a mai adaugat Paul Farley.

Jocul poate fi descarcat din magazinul online Apple, AppStore, pentru suma de 2,99 dolari sau 4,99 dolari. Utilizatorilor din Romania li se aplica aceeasi taxa.

Demonstratia a jocului Rock'n'Roll pe iPhone



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea