Stiinta & Tehnologie

#vanzari #ferrari #romania #forza rossa

Reprezentanta Ferrari in Romania a atins cota de vanzari pentru acest an

Forza Rossa , reprezentantul marcii Ferrari in Romania, a reusit sa vanda cele 15 autoturisme planificate pentru anul acesta si sa depaseasca plafonul stabilit pentru anul 2009 in urma numeroaselor comenzi primite de la deschidere si pana acum.

Din luna mai a acestui an, cand a avut loc lansarea oficiala a showroom-ului, au fost inregistrate 45 de comenzi, conform afirmatiilor cotidianului Adevarul.

Si service-ul inaugurat odata cu showroomul Ferrari se bucura de succes, acesta fiind plin tot timpul, clientii venind din intreaga tara dar si din tarile invecinate precum Ucraina sau Bulgaria.

In luna ianuarie 2009, Forza Rossa va aduce in Romania si ultimul model al producatorului italian,   Ferrari California . Cel mai ieftin model comercializat este 430 Coupe cu un pret de 144.500 euro(pret CIP) si poate ajunge pana la 227.900 euro (pret CIP) pentru un model Scaglietti One to One F1. Pe langa pretul ridicat de achizitie, costurile unei plimbari cu un Ferarri pana la Marea Neagra este de sase ori mai mare decat cu o masina obisnuita.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea