Stiinta & Tehnologie

#renault #tata nano #bajaj auto

Renault vrea un rival Tata Nano

Reprezentantii Renault au confirmat faptul ca vor incepe lucrul la un nissan vor fi responsabili de marketingul modelului final in India.

Se pare ca planurile francezilor sunt marete, pentru ca seful executiv al Renault, Carlon Ghosn, a declarat ca masina lor va fi mai ieftina decat oricare alt autovehicul aflat in prezent pe piata din India. Acesta nu a dat un pret fix , dar se estimeaza ca modelul Renault va costa 3000 USD.

Strategie din 2008

Totusi, masina nu este un proiect neasteptat pentru ca Renault-Nissan si Bejaj Auto au facut un parteneriat de tip joint-venture in 2008. De atunci se discuta despre o masina compacta si ieftina, dar din cauza unei strategii neclare, lansarea modelului a fost amanat pentru anul 2012.

Decizia de a realiza acest model se trage si din faptul ca pe piata din India, Renault detine o cota modesta de 1%, lucru care, se pare, este de neacceptat in opinia lui Carlon Ghosn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea