Stiinta & Tehnologie

#brazilia #sao paulo #renault sandero send'up #lansare

Renault prezinta conceptul Sandero Sand'Up

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo masina concept intitulata Sand’Up. Modelul este construit pe platforma tehnica de la Sandero StepWay , SUV-ul compact lansat de Renault acum o luna in Brazilia.

Noul Sand’Up este disponibila in doua versiuni de caroserie: coupe sau cabrio pick-up .Masina este un concept modular cu 2+2 locuri cu panouri ce se pot demonta pentru a da o noua forma masinii. Astfel in cazul versiunii cabrio pick-up pasagerii pot renunta la plafonul rigid de culoare rosie pentru a rula in aer liber. Portierele sunt construite din policarbonati, sunt transparente si actionate de un sistem electrohidraulic.

Imagini cu masina concept Renault Sand'Up

Acest concept al celor de la Renault pentru o masina de plaja a fost integral realizat in America Latina de biroul de design al francezilor din aceasta regiune.

"Am creat un model versatil, fara rival in Brazilia, care se bazeaza pe solutii inteligente si pe un design extrem de jovial.", sustine Vincent Pedretti, seful echipei de designeri ai Renault Design America Latina, citat de Automarket.

Renault Send’Up este propulsat de un motor de 1.6 litri 16V care dezvolta 107 CP si un cuplu de 148 Nm pentru versiunea ce functioneaza pe benzina si 112 CP pentru versiunea ce functioneaza pe etanol.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea