Stiinta & Tehnologie

#fotografii-spion #renault megane sedan

Renault Megane Sedan, primele fotografii

Unul dintre cele mai iubite si prezente modele Renault de pe soselele romanesti, Renault Megane Sedan , se pregateste asiduu de lansare.

Dupa ce constructorul francez a prezentat la finalul anului trecut versiunile hatchback si coupe ale celei de-a treia generatii Megane, Renault este gata sa acopere nevoile pietelor pentru care sedanul reprezinta o atractie mai mare decat variantele cu hayon .

Fotografiile-spion pe care Automarket vi le ofera in exclusivitate in Romania sunt realizate in timpul testelor de anduranta pe care modelul francez le desfasoara in aceste zile in nordul Suediei, la temperaturi coborate.

Primele informatii neoficiale legate de noul Megane Sedan arata ca acest model va imparti multe dintre datele tehnice cu versiunea hatchback, printre motorizarile disponibile urmand sa se numere atat turbodieselul de 1.5 litri dCi, cat si noul motor pe benzina de 180 de cai putere.

In ceea ce priveste designul noului model, Megane Sedan va imprumuta partea frontala de la versiunea hatchback, spatele devenind radical diferit fata de actuala versiune sedan...

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea