Stiinta & Tehnologie

#renault megane sport #imagini oficiale #spionat #detalii

Renault Megan Sport a aparut in primele fotografii spion

Dupa lansarea oficiala a noului Renaul Megane la Salonul Auto de la Paris, producatorul francez pregateste si o versiune sport a modelului ce urmeaza sa inlocuiasca vechea generatie Megane R26. Fotografii de la AutoExpress au surprins noul model in timpul testelor si au facut publice imaginile spion cu acesta.

Noul hothatch va concura pe acelasi segment de piata cu modele precum Volkswagen Golf GTI sau Ford Focus ST , un segment pe care francezii de la Renaul au obtinut rezultate bune pana acum.

Masina nu difera foarte mult, ca aspect , de noul Renaul Megan, insa la o studiere mai atenta se pot observa teava de esapament montata central, sigla Renaultsport precum si le,jentile si franale mult mai mari decat modelul standard. Noul Megan Sport dispune si de spoiler fata mult mia agresiv, multe guri de aerisire precum si un bodykit cu insertii de plastic.

Renault Megane SportSub capota gasim acelasi propulsor care echipa si vechea versiune, Megane R26, de 2.0 litri turbo care dezvolta 230 CP. Noul Megan este mai usor decat precedentele versiuni deoarece au fost folosite materiale mult mai usoare.

Noul Megan Sport va accelera de la 0 la 100 km/h pe ora in mai putin de 6 secunde si va atinge o viteza de top de 240 km/h. Consumul de carburant este mai mic decat la precedenta versiune a modelului, precum si emisia de CO2. Un diferential controlat electronic va maximiza performantele tractiunii fata a masinii iar greutatea redusa a modelului va imbunatatii manevrabilitatea.

Noul Renaul Megan Sport urmeaza sa debuteze oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2009 si este asteptat in showroom-uri din toamna viitoare.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea