Stiinta & Tehnologie

#anglia #detalii #preturi #lansare #renault laguna coupe

Renault Laguna Coupe a fost lansata in Anglia

Noul va fi disponibil pentru piata din Anglia incepand din 2 noiembrie la un pret cuprinse intre 20.995 lire si 27.995 lire. Producatorul francez a stabilit acesta suma ridicata deoarece s-a raportat la valorile practicate de BMW pentru modelul 325i SE Coupe care are un pret de pornire cu 6.805 lire mai mult. Cu toate acestea cele doua nu par sa se bata pe acelasi segment de piata.

Coupe dispune, la lansarea pe piata, de doua motorizari diesel si de doua pe benzina. La inceputul anului 2009 un al cincilea motor va fi adaugat si va fi varful de gama al modelului. Acest motor va fi unul de 3.0 litri V6 dCi care va dezvolta 240 CP si cu un impresionant consum de carburant de 6 litri/100 km.

Masina va fi disponibila in doua versiuni de echipare: Laguna Coupe si Laguna Coupe GT. Echipamentele standard cuprind jenti de aliaj usor de 18 inch, sistem audio 3D de 140W, senzori de parcare pentru partea din spate, faruri cu tehnologie xenon. Versiunea GT va dispune in dotarea standard de jenti din aliaj usor de 18 inch special realizate pentru acest model, sistem de asistare la parcare cu franare automata, oglinzi laterale reglabile electric,incalzite si pliabile electric, tapiterie din piele si sistem de pornire a masinii cu card. Optional clientii pot opta pentru un Bose cu 10 incinte acustice si amplificator.

Primele livrari ale noului se vor realiza pe data de 2 ianuarie 2009.

 


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea