Stiinta & Tehnologie

#twingo #gordini #renault

Renault Gordini, reinviat

Francezii de la Renault anunta relansarea brand-ului Gordini , care se va adauga gamei deja existenta de masini sport Renault.

Mai mult, la sfarsitul lunii noiembrie 2009 (255 noiembrie), producatorul va prezenta oficial noul model Goridini, Twingo Gordini RS .

La comanda


Doritorii unui model Renault Gordini vor putea sa isi plaseze comenzile din februarie 2010 , cand producatorul francez va incepe sezonul de pre-comenzi. Lansarea oficiala a modelului se va face in primavara aceluiasi an.

In principal, modele vor fi disponibile in culorile clasice Gordini alb si albastru, dar reprezentantii Renault au declarat ca masinile vor putea fi achizitionate si in alte variate de culoare.

Nu este inlocuitor

Totusi, odata cu anuntul oficial al "reinvierii" brandului Gordini, presa de specialitate a estimat ca de fapt Gordini va deveni un inlocuitor al brandului Alpine. Cu aceasta ocazie Eric Zuber, seful de brand marketing si promovare de la Renault a declarat ca Alpine nu va muri si se afla in stationare datorita crizei economice.

Eric Zuber a mai declarat ca noile modele Gordini se vor distribui pe plan international si ca primul model va fi dezvaluit publicului in cadrul Atelierului Renault din Paris. Cel de al doilea model din aceasta serie va fi Clio RS Gordini .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea